Kontakt oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Vennligst benytt kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med oss. Har du allerede en avtale med DinDørpartner vil det enkleste være å ringe, sende mail eller sms direkte din kontaktperson. Vi forsøker etter beste evne å besvare alle mail/kontaktskjema henvendelser i løpet av 48 timer.

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å bytte bereder eller annet rørleggerarbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 46 33 00 20 eller benytt kontaktskjema over.

Vi er stolte av å ha et godt renommé i markedet, og det er takket være vår fokus på god service, tilgjengelighet og godt håndverk. Som din lokale rørlegger, er vi alltid tilgjengelige for deg og vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å bytte ut din gamle bereder og utføre andre rørleggeroppdrag for deg!

“Strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fornøyde kunder

Fanny – Oslo

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!