Om oss

Om Skiftebereder.no

Byttebereder.no – din lokale rørlegger når du trenger å bytte berederen din! Vi er et lokalt rørleggerfirma som har spesialisert oss på å tilby enkle og konkurransedyktige løsninger for å bytte ut din gamle bereder. Vi har bygget vårt selskap rundt ideen om å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre å bytte ut sin gamle bereder. Hos oss får du fastpris på hele jobben og vi leverer til avtalt tid og pris. Vi kommuniserer gjennom hele prosessen og du vil ha en fast kontaktperson å forholde deg til.

Som en lokal rørlegger tilbyr vi også alle typer rørleggeroppdrag, inkludert service og vedlikehold. Skiftebereder.no leverer høy fagmessig kvalitet og vår stolthet ligger i å tilby deg den beste serviceopplevelsen. Vi har også 10 års garanti på tett bad, slik at du kan være trygg på at vi alltid vil stå bak arbeidet vårt. Vi mener at god kommunikasjon er nøkkelen til suksess når det gjelder å tilby gode rørleggertjenester. Derfor sørger vi for å være tilgjengelige for våre kunder gjennom hele prosessen. Fra det første møtet til arbeidet er fullført, vil du ha en fast kontaktperson som vil kommunisere med deg og sørge for at du har all informasjonen du trenger.

Vi er stolte av å ha et godt renommé i markedet, og det er takket være vår fokus på god service, tilgjengelighet og godt håndverk. Som din lokale rørlegger, er vi alltid tilgjengelige for deg og vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å bytte ut din gamle bereder og utføre andre rørleggeroppdrag for deg! Hos oss får du konkurransedyktige priser, og vi strekker oss alltid langt for å sikre at våre kunder får best mulig verdi for pengene sine. Vi vil alltid gi deg en transparent og nøyaktig pris for arbeidet før vi starter, slik at du kan være trygg på at det ikke vil være noen uventede kostnader senere.

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å bytte bereder eller annet rørleggerarbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 46 33 00 20 eller benytt kontaktskjema over.

“Et firma vi anbefaler på det varmeste. Utførte arbeidet på en tilfredsstillende måte. Fleksible og god kommunikasjon hele veien.”

Fornøyde kunder

Lene Tobiassen – Asker

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode rørleggere med stolthet for faget.
Fornøyde rørkunder - det er det vi lever av!