Installere SAGA OSO S - 120 liter

Fastpris på bytte av bereder

Fastpris bytte bereder SAGA OSO S - 120 liter

Kampanje: Ferdig montert: 12.990,-

Førpris: ferdig montert: 15.000,-

Bytte varmtvannsbereder 120 liter – Oso Saga Bereder S120

Prisen inkluderer:
– 1 Stk Saga Bereder S120 bereder.
– Tømming av din gamle bereder.
– Kasting av din gamle bereder.
– Levering og montering av ny Oso Saga Bereder S120.
– Alt av arbeid og materiell er inkludert.
– Inkludert miljøgebyr.
– Oppgitt pris er inkludert mva (ingen skjulte kostnader)

Prisen inkluderer ikke:
– Demonteringsarbeid av vegger, skap o.l for å komme til berederen.
– Elektrisk arbeid (direktekobling av beredere over 1,5kw er påkrevd)

NB: Ved montering av varmtvannsbereder i rom uten sluk er det krav til vannsikring/vannstopper.

Er det noe som er uklart? Ring oss på: 46 33 00 20

Når er det behov for å skifte ut varmtvannsberederen?
Har du en varmtvannsbereder fra 2008 eller tidligere? Da er berederen over 15 år og det kan begynne å haste med å få skiftet denne ut. Det er ingen garantier på produktet etter det har gått 10 år. De aller fleste beredere holder mer enn denne tiden og ofte kan berederen holde fint i både 15 og 20 år før det dukker opp feil. Dessverre så oppstår ofte feilen på kveld eller helg hvor det brukes mer vann. Og det oppstår ofte som en vannlekkasje eller totalt fravær av varmtvann.

Bestill bytte av bereder til fastpris


SAGA – S (Uslåelig ytelse og livsløpsøkonomi)
SAGA STANDARD – S – er vår mest populære produktserie, finnes i over halvparten av norske hjem og passer for de fleste familiers varmtvannsbehov. STANDARD har mulighet for ettermontering av OSO CHARGE™ smartstyring, som automatisk varmer vannet når strømprisen er lavest og gir store besparelser. Alternativt kan ekstra ½» anslutning brukes til varmtvann-sirkulasjon eller hettvannsuttak. STANDARD er vår mest kostnadseffektive serie og det naturlige førstevalget av boligbereder. SAGA er Norges mest solgte bereder gjennom flere tiår. Moderne og praktisk design skjuler alle rør og anslutninger. SAGA er enkel å installere med alle rørkoblinger på toppen og passer direkte som erstatning for OSO beredere fra 1980 uten endring av røropplegg. Blandeventilen nedjusterer utgående vanntemperatur og hindrer skoldingsfare. SAGA har markedets laveste varmetap i kombinasjon med høy lagringstemperatur for uslåelig ytelse og mer varmtvann.

Har du behov for en rørlegger?
DinRørpartner er en lokal rørleggerbedrift med god fagkunnskap, dyktige medarbeidere og solid kompetanse innen mange områder i rørleggerfaget. Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle service oppdrag som reparasjoner av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder, til hele boligprosjekter med eventuelt vannbåren gulvvarme og varmepumpe. Vi er en del av DBP Gruppen og utfører både små og store prosjekter. Du kan stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler.

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode montører med stolte for faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!