Stoppe vannlekkasjer

Vi hjelper deg når uhellet er ute.

Vår ekspertise ligger i å utbedre lekkasjer og sikre at rørleggerproblemer blir håndtert effektivt og profesjonelt. Som et allsidig rørleggerfirma med erfaring og kunnskap, tilbyr vi en bredt spekter av tjenester for å adressere alt fra små kranlekkasjer til store rørlekkasjer i Oslo, Asker og Bærum.

Når det gjelder lekkasjer, er det flere faktorer som kan være årsaken. Feilmontert utstyr eller koblinger er en vanlig kilde til lekkasjer. Rust, korrosjon eller rør som har oversteget sin levetid er også potensielle problemer som kan føre til lekkasjer. Vårt erfarne team er dyktige til å identifisere og lokalisere lekkasjer, enten det er gjennom suselyder fra rørene, plutselig vannmangel eller synlige fuktflekker på gulv eller tak. Hvis du oppdager rust på din varmtvannsbereder, anbefaler vi å holde nøye oppsyn og kontakte oss for en grundig vurdering.

Vi forstår viktigheten av rask respons når det gjelder lekkasjer, derfor rykker vi raskt ut for å hindre ytterligere skader eller reparere rørbrudd. Vi tar også hånd om potensielle lekkasjer som kan oppstå på grunn av tette rør eller avløp på kjøkken, bad og våtrom. Vårt team sikrer høy kvalitet i arbeidet vi utfører, og vi holder oss alltid til avtalte tidspunkter og konkurransedyktige priser.

Når en vannlekkasje oppstår, er det viktig å handle raskt ved å stenge av vannet. Jo tidligere lekkasjen stoppes, desto mindre blir omfanget av skadene. Våre erfarne rørleggere er trent til å håndtere slike situasjoner effektivt og bidra til å minimere skader.

Uansett om du trenger hjelp til rehabilitering og oppussing av eksisterende bad og kjøkken eller ønsker å bygge et helt nytt, kan vi være din pålitelige rørleggerpartner gjennom hele prosessen. Vi utfører arbeid på alle sanitæranlegg og sørger for at alt blir riktig montert. Med over 50% av vannskadene i private boliger forårsaket av monteringsfeil, er det viktig å overlate jobben til fagfolk som kan sikre at alt blir gjort riktig. Vår dedikerte rørlegger er oppmerksom på detaljer og tar utfordringen med glede.

Vi er stolte av vår gode kundeopplevelse og service, og vi setter kundenes behov først. Med kort responstid på henvendelser og høy kompetanse innen VVS og rørleggertjenester, leverer vi det beste resultatet for våre kunder. Vår lidenskap for faget og fokus på godt håndverk har gitt oss

Kontaktskjema


Kontakt oss om du trenger hjelp til å bytte bereder eller annet rørleggerarbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 46 33 00 20 eller benytt kontaktskjema over.

Hvorfor velge oss?

Tett oppfølging fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring.

– Høy fagmessig kvalitet.
– 10 års garanti på tett bad.
– Leverer til avtalt tid og pris.
– Kommunikasjon gjennom hele prosessen.
– Konkurransedyktige priser.
– Lokal tilstedeværelse.
– En fast kontaktperson.

Mer informasjon om oss

“Et firma vi anbefaler på det varmeste. Utførte arbeidet på en tilfredsstillende måte. Fleksible og god kommunikasjon hele veien.”

Fornøyde kunder

Lene Tobiassen – Asker

“Veldig bra oppfølging og profft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.”

Fornøyde kunder

Randi Fosli – Skøyen

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode rørleggere med stolthet for faget.
Fornøyde rørkunder - det er det vi lever av!